Mergi la conţinutul principal
search

MOME Alumni Bijuterii

Institutul Liszt – Centrul Cultural Maghiar din București

  • Luni, 16 Mai - 10:00   -   Duminică, 22 Mai, 18:00
  • Str. Gina Patrichi, Nr. 8

Expoziția MOME Alumni Bijuterii prezintă lucrările meșteșugărești ale celor care au studiat designul și prelucrarea metalelor la Universitatea MOME din Budapesta, unii dintre aceștia fiind acum cunoscuți artiști de design și profesori la aceeași universitate.

Expoziția MOME Alumni Bijuterii prezintă lucrările meșteșugărești ale celor care au studiat designul și prelucrarea metalelor la Universitatea MOME din Budapesta, unii dintre aceștia fiind acum cunoscuți artiști de design și profesori la aceeași universitate. Cunoștințele profesionale și științifice oferite de licența în design de obiecte și departamentele de masterat în design de bijuterii și metalurgie de la Institutul de Design al Universității de Artă Moholy-Nagy din Budapesta au un impact asupra culturii obiectelor maghiare și internaționale, răspunzând la cele mai actuale provocări ale momentului.

liszt

Cunoștințele artizanale tradiționale combinate cu conștientizarea creativă contemporană, domeniile în schimbare datorită noilor tehnologii încurajează reciproc colaborarea creativă și transdisciplinară între domeniile artei, meșteșugurilor și designului tangibil pentru designerii de obiecte.

*

despre

Institutul Liszt – Centrul Cultural Maghiar din București este o instituție cultural diplomatică a Ungariei care promovează arta contemporană maghiară pe teritoriul României.

*

[ EXPOZIȚIE ] [ 16 - 22 MAI ]
16 MAI | 19:00 | VERNISAJ
LUNI - VINERI | 10:00 - 18:00 |
WEEKEND | BY APPOINTMENT VIA EMAIL bumkk@bumkk.ro

@Str. Gina Patrichi, Nr. 8

*

website

facebook

instagram

other