Mergi la conţinutul principal
search

MURMUR Aperitivo & Fitting

MURMUR

  • Sâmbătă, 14 Mai - 12:00   -   Sâmbătă, 14 Mai, 18:00
  • MURMUR Showroom

MURMUR APERITIVO & FITTING- experiență unică cu muzică, prosecco, fitting și shopping în noul SHOWROOM MURMUR. Publicul se poate bucura de o experiență ce constă în sesiuni de styling personalizate alături de Andreea Bădală, care va împărtăși povestea din spatele pieselor vestimentare făcute celebre de vedete internaționale precum Madonna și Lady Gaga.

 murmurMURMUR APERITIVO & FITTING prezintă o experiență unică într-o atmosferă de budoir, cu muzică, prosecco, fittinguri personalizate și shopping. Evenimentul are loc în noul spațiu conceptual al răsfățului, SHOWROOM-ul MURMUR, unde invitații pot vedea, atinge, simți și experimenta MURMUR cu toate simțurile, totul în inima orașului.

Timp de o zi, Andreea Bădală, director creativ și designer principal MURMUR, realizează sesiuni personalizate de styling și prezintă povestea din spatele pieselor vestimentare făcute celebre de vedete internaționale, precum Madonna, Lady Gaga și Beyonce.

*

despre

MURMUR este un brand internațional ready-to-wear, lansat în 2011 de Andreea Bădală, care se concentrează pe reconectarea femeilor la feminitatea și senzualitatea lor. Brandul este inspirat de siluetele anilor ‘50, lenjerie și gesturi de îmbrăcare și dezbrăcare, toate transpuse în ținute moderne.

*

[ PARTY, OPEN DOORS ] [ 21 MAI ] | 12:00 - 18:00 |

@Str. Dr. Burghelea Nr.16

*

website

facebook

instagram