Mergi la conţinutul principal
search

Open Weekend @Dizainăr: Romanian Design Yard Sale

Dizainăr concept store

  • Sâmbătă, 21 Mai - 12:00   -   Duminică, 22 Mai, 18:00
  • Dizainăr store & garden

Echipa Dizainăr vă invită la un eveniment relaxat în grădină, cu voie bună, oameni creativi, drag de design românesc și discount-uri la o serie de produse îndrăgite. În magazinul Dizainăr se găsesc obiecte deosebite, create de designeri români și produse local în serii mici.

dizainărPhoto credits: Gabriela Tîrlie

Echipa Dizainăr invită iubitorii de design la un eveniment relaxat în grădină, cu voie bună, oameni creativi, drag de design românesc și discount-uri la o serie de produse îndrăgite. 

În magazinul Dizainăr publicul poate descoperi peste 800 de obiecte deosebite pentru casă și suflet, de la mobilier, corpuri de iluminat, articole de bucătărie, ceasuri, grafică, până la accesorii personale, ceramică, decorațiuni, jucării și bijuterii, create de designeri români și produse local în serii mici. 

*

despre 

Dizainăr este spațiul creativ de întâlnire al oamenilor care înțeleg utilitatea produselor locale, frumoase și bine făcute. Fondat în 2012, Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. 

*

[ MARKET, FAIR ] [ 21 - 22 MAI ]
21, 22 MAI | 12:00 - 18:00 | OPEN DOORS

@Str. Puțul cu Plopi Nr. 17

*

website

facebook

instagram