Mergi la conţinutul principal
search

Pantofii lui Andy Warhol

Umbrela Galbenă - ateliere de Design pentru copii

  • Sâmbătă, 14 Mai - 10:30   -   Sâmbătă, 14 Mai, 11:30
  • Zoom

„Pantofii lui Andy Warhol” este un atelier haios și educativ, în care se va discuta despre Pop Art, publicitate și Andy Warhol. Apoi copiii vor combina desenul și colajul, într-un experiment artistic demn de titulatura Pop Art.

„Pantofii lui Andy Warhol” este un atelier haios și educativ. La început se va discuta despre artă și artiști moderni, Pop Art, grafic design și publicitate, și, bineînțeles, despre Andy Warhol. Apoi copiii vor face un experiment artistic, în care vor îmbina desenul și colajul, într-o lucrare demnă de titulatura Pop Art (Kids).

Pentru lucrare, participanții vor avea nevoie de: un creion grafit (normal, HB), o coală albă A4, un marker negru subțire (carioca sau liner mai gros), o coală colorată (preferabil o culoare puternică și nu prea închisă), foarfece, lipici și un pic de răbdare.

*

despre

Sub Umbrela sa Galbenă, Livia Rus le povestește copiilor despre Design. Aceasta le arată cum pot privi și desena lucrurile din jur, și cum cu atenție și curiozitate cei mici le pot înțelege mai bine. 

*

 

[ ONLINE ZOOM WORKSHOP ] [ 14 MAI ] | 10:30 - 11:30 | 

Online Zoom Workshop
Sign up at umbrelagalbena@gmail.com

*

facebook