Mergi la conţinutul principal
search

PARAdis

Project Para

  • Sâmbătă, 14 Mai - 15:00   -   Duminică, 22 Mai, 22:00
  • Artichoke Social House

Colecția PARAdis utilizează limbajul formal al mișcării moderniste, folosind estetici, materiale și tehnici noi pentru a crea sculptură realizată digital.

Lansarea colecției PARAdise va avea loc pe 14 mai și expoziția va continua până pe 22 mai. Conceptul va fi prezentat vizitatorilor prin discuții libere și prin intermediul unor materiale de prezentare printate. Evenimentul va avea loc la Artichoke Social House. Obiectele vor fi expuse în interiorul cafenelei și vor putea fi văzute în vitrină.

artichocke

Va fi amenajat un set-up pentru vitrina cafenelei unde se vor expune lucrările printate 3D: vaze, lămpi, ghivece, fructieră, cu posibilitatea de a utiliza întreaga încăpere pentru a facilita interacțiunea oamenilor cu obiectele. Conceptul proiectului va fi susținut și prin materialele de promovare: afiș, stickere și postcarduri.

Evenimentul va marca lansarea colecției PARAdise și va reprezenta un loc de întâlnire pentru cei pasionați de design sustenabil sau printare 3D.

*

despre

Para este un studio de design din București. Obiectele sculpturale sunt create folosind tehnologia de printat 3D. Acestea sunt realizate cu filament rezultat din reciclarea pet-urilor și a caserolelor. 

*

[ EXPOZIȚIE, PRODUCT ] [14 - 22 MAI ]
14 - 22 mai | 15:00 | OPENING
14 - 22 MAI | 9:00 - 22:00 | OPEN DOORS

@Str. Calea Victoriei Nr.45

*

website

instagram