Mergi la conţinutul principal
search

RDW Party

Moxy Bucharest Old Town

  • Vineri, 20 Mai - 21:00   -   Vineri, 20 Mai, 00:00
  • Moxy Bucharest Old Town

Moxy pregătește o petrecere epică, doar pentru VOI și invită iubitorii de dans și de cântat să-și lase spiritul liber și să îmbrățișeze vibe-un bun. DJ-ul se va asigura că melodiile voastre preferate sunt redate!

În cadrul RDW DESIGN GO, echipa Moxy pregătește o petrecere epică doar pentru VOI! 

Sunteți invitați să vă lăsați spiritul liber, să îmbrățișați vibe-ul bun, să dansați toată noaptea și să cântați cât de tare puteți. DJ-ul se va asigura că melodiile voastre preferate sunt redate.

De asemenea, Moxy a pregătit special un cocktail, cu o rețetă secretă, ce vă așteptă să îl încercați!

Atenție, este probabil să vă întoarceți pentru o altă petrecere mai devreme decât vă puteți gândi, distracția creează dependență la Moxy. 

moxy

*

despre

Moxy este un brand al viitorului, un brand ce se adresează millenialilor și generației Z, dar nu numai. Sunt generațiile viitoare de călălori care sunt dornici să aibă parte de o experiență și de personalizarea experienței, nu doar de o cameră de hotel. Sunt independenți și au o personalitate puternică, sunt curajoși și energici. Moxy îi numește „Fun Hunters” – vânătorii de distracție, care doresc să exploreze destinația în care călătoresc, care descoperă și împărtășesc experiențele cu prietenii lor in social media. 

*

20 MAI | 21:00 | PARTY 

@Str. Doamnei, nr. 17 - 19