Mergi la conţinutul principal
search

Read'n'Write your future

Bookster

  • Sâmbătă, 21 Mai - 12:00   -   Sâmbătă, 21 Mai, 20:00
  • Muzeul Național al Literaturii Române

Read'n'Write your future este un club de lectură ad-hoc deschis pentru oricine este interesat să frunzărească paginile cărților propuse de Bookster. Sunt încurajate discuțiile pe marginea lecturilor propuse, dar și cititul în tihnă cu o ceașcă de cafea bună.

mnlrFoto preluată. Link aici

Read'n'Write your future este un club de lectură ad-hoc organizat de Bookster, în care oricine este binevenit să frunzărească sau să citească una dintre cărțile cu buline. Miza este de a strânge laolaltă cititorii cu interese comune și de a crea un spațiu de dezbatere și schimb de păreri.

Bookster dorește să aducă împreună un grup de oameni care să-și împărtășească propriile opinii despre orice ține de inovație. Cu muzică bună, o selecție potrivită de titluri, cafea excepțională și oameni deschiși la conversație, Read'n'Write your future este o oportunitate de respiro și deconectare de la gândurile cotidiene. 

*

despre

Bookster este prima platformă care aduce cărțile aproape de oameni. Aceasta oferă acces la peste 100.000 de cărți, articole și materiale video, dintr-o gamă variată de categorii (de la dezvoltare personală și profesională, la hobby-uri, beletristică și cărți pentru copii). 

*

[ TALK, WORKSHOP ] | 21 MAI | 12:00 - 20:00 | 

@Str. Nicolae Crețulescu, Nr. 8

*

website

facebook

instagram