Mergi la conţinutul principal
search

SLOW FORWARD. MINDFUL LIVING.

OTOTO Amzei

  • Sâmbătă, 14 Mai - 08:00   -   Duminică, 22 Mai, 21:00
  • Str. Mendeleev Nr. 5

SLOW FORWARD. MINDFUL LIVING. este o expoziție de idei, printuri și obiecte care inspiră, îndeamnă și atrag oamenii înspre un stil de viață trăit într-un ritm mai lent, astfel încât, pe parcurs, să putem deveni mai atenți și mai plini de compasiune, mai conștienți și grijulii față de natură și comunități, axați pe colaborare și cu o viziune amplă asupra lumii.

ototo amzei

OTOTO invită parteneri și creatori (ilustratori, designeri grafici) să-și prezinte ideile, produsele și lucrările care oferă o ipoteză diferită: viitorul poate fi exciting și lent în același timp, concentrat pe a fi prezent, a fi vs a face, cu empatie, apropiat de natură, colaborativ vs competitiv, axat pe coeziune și onestitate. Faptul că succesul ar putea fi măsurat în viitor astfel, poate părea la fel de exagerat ca transportul în mașini zburătoare, însă asta nu trebuie să împiedice să credem în această idee și să spunem povești despre ele în ultimii 30 de ani. Exact asta își propune OTOTO să provoace: prezentarea premiselor unui viitor idealist, un stil de viață conștient, SLOW LIVING, pe un întreg perete de idei sub formă de vederi, imprimeuri, obiecte de design, toate vorbind despre o lume mai lentă, analogică - de la instrumente de scris și caiete până la râșnițe și storcătoare de fructe manuale, seturi de matcha, râșnițe de cafea, „reciclarea uleiului de bucătărie în lumânări sănătoase” sau truse de grădină urbană și fotografii analogice.

*

despre

OTOTO este un nou concept de magazin, creat pentru a susține branduri independente, sustenabile și frumoase, făcute din pasiune și gândite cu grijă pentru oameni și natură. OTOTO își dorește să contribuie la a face mai atractiv și la îndemână un stil de viață sustenabil și conștient.

ototo amzei

*

[ EXPOZIȚIE, MARKET ] [ 14 - 22 MAI ] | 8:00 - 21:00 | 

@Str. Mendeleev Nr. 5

*

facebook

instagram