Mergi la conţinutul principal
search

Studio deschis Una ca Luna

Una ca Luna

  • Vineri, 13 Mai - 18:00   -   Marţi, 17 Mai, 18:00
  • Str. Gral Alexandru Cernat Nr. 26

Atelierul Una ca Luna așteaptă publicul la povești despre concept, creație, obiecte și atenție la detalii. Mici demonstrații de turnare, texturare pe ceramică vor fi pregătite, iar întrebările legate de profesia artistului ceramist își vor găsi răspunsul.

Atelierul Una ca Luna își deschise ușile invitaților! Anca Vintilă Dragu va vorbi despre concept, creație, obiecte și atenție la detalii. Mici demonstrații de turnare, texturare pe ceramică vor fi pregătite, iar întrebările legate de profesia artistului ceramist își vor găsi răspunsul. 

anca dragu

 

Anca Vintilă Dragu, ceramist și designer va întâmpina participații în studioul de ceramică Una ca Luna, unde aceștia vor fi introduși în universul unui atelier de ceramică unde se poate experimenta materialul ceramic, prin modelaj și texturare cu diverse materiale sau plante.

Atelierul Una ca Luna are și o mică secțiune de prezentare de unde se pot achiziționa obiectele unicat, aflându-le povestea. Cei de la Atelierul Una ca Luna vor pregăti mici surprize ca amintire a acestei vizite

*

despre

Una ca Luna este un studio de ceramică şi design de obiecte funcţionale şi de design interior creat de Anca Vintilă Dragu, artist vizual şi manager al proiectului. Activitatea sa se desfășoară pe două paliere: design şi producţie pentru brandul Una ca Luna şi ceramică sculpturală. 

*

13 MAI | 18:00 - 19:00 | Open doors & demonstrație
16- 17 MAI | 16:00 - 18:00 | Atelier ceramică cu plante

@Str. Gral Alexandru Cernat Nr. 26

*

website

facebook 

instagram