Mergi la conţinutul principal
search

Surrealist Balloon Party

HNK Gallery

  • Sâmbătă, 21 Mai - 10:00   -   Sâmbătă, 21 Mai, 22:00
  • Str. Biharia Nr. 66-77

HNK Gallery își deschide încă o dată porțile pentru publicul larg. Artistul Hamid Nicola Katrib a pregătit o micro-colecție de obiecte de design în colaborare cu un brand local și o colecție de tablouri suprarealiste, care vor fi prezentate în premieră.

hnk

HNK Gallery își deschide încă o dată porțile pentru publicul larg. Artistul Hamid Nicola Katrib a pregătit o micro-colecție de obiecte de design în colaborare cu un brand local și o colecție de tablouri suprarealiste, care vor fi prezentate în premieră în cadrul evenimentului. Galeria va fi deschisă pentru public de dimineață până seara și va servi drept un spațiu creativ de networking și de relaxare. Activități: dj set, martini bar, ice cream corner, balloons. 

*

despre

HNK Gallery este o galerie de artă contemporană deschisă în anul 2020 de către artistul și arhitectul Hamid Nicola Katrib. Galeria găzduiește lucrări de artă, dar și obiecte de design și mobilier create de către artist. De asemenea, spațiul cuprinde atât un atelier de pictură, cât și un birou de arhitectură.

hnk

*

[ EXPOZIȚIE, OPEN DOORS ] [ 21 MAI ] | 10:00 - 22:00 |

@Str. Biharia Nr. 66-77

*

website

instagram