Mergi la conţinutul principal
search

TRINKOVA: DAAN 23 Collection

TRINKOVA

  • Joi, 19 Mai - 18:00   -   Duminică, 22 Mai, 22:30
  • Krănuț Club

Vernisajul prezintă noua colecție DAAN 23. Va fi expusă o varietate de ținute inspirate din lumea asiatică, afișate în incinta Clubului Krănuț. Vernisajul va fi acompaniat de reprezentanții muzicii underground alternative ai Bucureștiului și materiale vizuale.

trinkova

Colecția ‘Daan 23’ a label-ului TRINKOVA are scopul de a zdruncina și revoluționa moda românească.

Outfiturile reprezintă contextul global actual în care umanitatea e mai conectată ca niciodată. Daan 23 conturează fuziunea dintre lumea Orientală cu cea Occidentală, având ca izvor de inspirație principală uniformele medicale chinezești din secolele XIX și XX, dar și cultura punk.

Sursele de inspirație secundare sunt reprezentate de Kunisada și școala Utagawa, dinastia Edo și medicina chinezească antică.

Vernisajul ce prezintă noua colecție DAAN 23 are în prim-plan o varietate de ținute inspirate din lumea asiatică, afișate în incinta Clubului Krănuț. Vernisajul va fi acompaniat de reprezentanții muzicii underground alternative ai Bucureștiului și materiale vizuale.

*

despre 

Liniile vestimentare TRINKOVA promovează rebeliunea și romantismul drept concepte, antitetice la tendințele moderne definite de motive somere și cinice. Proiectantul se inspiră din lucrările pictorilor prerafaeliți, precum William Waterhouse, pentru a evoca descoperirea sinelui și introspecția. 

*

[ EXPOZIȚIE, PARTY ] [19 MAI ] | 18:00 | 


@Str. Calea Moșilor Nr. 91

*

website

facebook

instagram