Mergi la conţinutul principal
search

Un nou stil de viață. Noi obiceiuri.

BoConcept

  • Sâmbătă, 14 Mai - 11:00   -   Duminică, 22 Mai, 21:00
  • Str. Șos. București-Ploiești Nr.44C

Iubitorii stilului scandinav, sunt invitați în cadrul evenimentului organizat de BoConcept, într-o atmosferă relaxantă și veselă, cu muzică live si un pahar de vin spumant, să împărtășească păreri despre "Un nou stil de viață. Noi obiceiuri."

bo concept

Nevoile oamenilor se schimbă. Nimic nu rămâne la fel. Casele și mobilierul ar trebui să se adapteze în funcție de stilul de viață al fiecărei persoane. În urma pandemiei Covid-19 și a crizei economice, cel mai probabil oamenii vor trebui să se schimbe fundamental pentru a se adapta la noile condiții din viitor. Cu siguranță, COVID a adus acasă câteva informații despre ceea ce este important pentru oameni în general. Sentimentul de a fi iubit și de a oferi dragoste, de a aparține unei comunități, de a dobândi un sentiment de bunăstare prin exerciții fizice și alimentație sănătoasă... și scuza de mult așteptată de a lucra de acasă. COVID a deschis limitările locului în care trăim și a modului în care trăim. Dintr-o dată, masa din sufragerie se dublează acum ca masă pentru ședințele și ca birou. Acest lucru i-a determinat pe mulți oameni să regândească modul în care trăiesc și modul în care doresc să-și optimizeze spațiul. În cadrul evenimentului organizat de BoConcept va fi lansat un nou produs: Canapeaua Bergamo. 

Așadar, iubitorii stilului scandinav, sunt invitați în cadrul evenimentului organizat de BoConcept, într-o atmosferă relaxantă și veselă, cu muzică live si un pahar de vin spumant, să împărtășească păreri despre "Un nou stil de viață. Noi obiceiuri." 

Doar miercuri, 18 mai 2022, veți putea beneficia și de o reducere specială de -20% pentru întreaga colecție BoConcept. 
Pentru participare, te poți înscrie folosind formularul de aici, iar pentru informații suplimentare, poți scrie pe adresa de email: mav@sdhouse.ro

bo concept

*

despre

BoConcept a luat formă în Herning în anul 1952 și a crescut de la o firmă mică la un brand global de mobilă din Danemarca, cu peste 300 de magazine în mai mult de 60 de țări. Prin creativitatea și măiestria daneză, BoConcept elevează spațiile cu un design simbolic care aduce bucurie și inspirație. 


[ OPEN DOORS, GUIDED TOUR ] [ 14 - 22 MAI ]
18 MAI | 19:00 - 21:00 | Lounge Party Get Together: Live Music & Wine
14 - 22 MAI | 11:00 - 21:00 | OPEN DOORS

@Str. Șos. București-Ploiești Nr.44C

*

website

facebook

instagram