Mergi la conţinutul principal
search

V4 PoszTerra – Expoziție de afișe din țările V4

Institutul Liszt – Centrul Cultural Maghiar din București

  • Sâmbătă, 14 Mai - 16:00   -   Duminică, 22 Mai, 20:00
  • Str. Ion Luca Caragiale Nr. 32

Expoziția V4 PoszTerra prezintă o selecție de afișe cu lucrările cele mai reprezentative ale unor artiști graficieni renumiți din Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia precum și a studenților lor, lucrări care invocă istoria afișului cultural din țările respective.

liszt

Expoziția V4 PoszTerra prezintă o selecție de afișe cu lucrările cele mai reprezentative ale unor artiști graficieni renumiți din Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia precum și a studenților lor, lucrări care invocă istoria afișului cultural din țările respective. Cei doisprezece artiști graficieni din cele patru țări la începutul proiectului au avut momente în care au folosit dicționare pentru limbile celuilalt, când au încercat să comunice între ei, dar curând au recunoscut că au o limbă comună: afișul. Iar ceea ce poate fi explicat doar printr-o mie de cuvinte, poate fi spus printr-o singură imagine.


despre

Institutul Liszt – Centrul Cultural Maghiar din București este o instituție cultural-diplomatică a Ungariei care promovează arta contemporană maghiară pe teritoriul României. 

*

[ EXPOZIȚIE ] [ 14 - 22 MAI ]
MARȚI - VINERI | 16:00 - 20:00 |
SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ | 13:00 - 20:00

@Str. Ion Luca Caragiale Nr. 32

*

website

facebook

instagram

other