Mergi la conţinutul principal
search

Weekend Sessions la Grădina Botanică

Weekend Sessions: Antrepriza Culturala

  • Sâmbătă, 21 Mai - 16:00   -   Duminică, 22 Mai, 21:00
  • Grădina Botanică

Începând din mai, timp de 4 luni, la umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității București, Weekend Sessions așteaptă publicul să descopere peste 150 de artiști locali și invitații speciali. Sesiunile de muzică se vor îmbina cu socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări, poezie sau dans.

weekend sessionsPhoto credits: Stefan Tanasescu

Începând din mai, timp de 4 luni, la umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității București, Weekend Sessions așteaptă publicul să descopere peste 150 de artiști locali și invitații speciali. Sesiunile de muzică se vor îmbina cu socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări, poezie sau dans contemporan, discuții și dezbateri, ateliere pentru copii.

Vizitatorii sunt invitați să își aducă pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția roditorfoodmarket.ro - platformă realizată cu suportul UniCredit Bank.

*

despre

Asociația Antrepriza Culturală promovează și susține artiștii locali și antreprenorii la început de drum. În 2022 a programat peste 80 de zile de evenimente și întâlniri cu public, principalele programe sunt Roditor Food Market, Mezanin Market și Weekend Sessions.

*

[ EXPOZIȚIE, MARKET, LIVE ACT ] [ 21 - 22 MAI ]
21 - 22 MAI | 16:00 - 21:00 |

@Str. Șoseaua Cotroceni, Nr. 23

*

website

facebook

instagram