Mergi la conţinutul principal
search

Workshop - Arta Vitraliilor

Tiffany Art

  • Sâmbătă, 14 Mai - 09:00   -   Vineri, 20 Mai, 17:00
  • Str. Matei Voievod, Nr. 20A

Tiffany Art organizează pe 14 Mai un workshop pentru cei care doresc să afle mai multe despre arta realizării unui vitraliu. La final participanții vor finaliza un mic vitraliu de luat acasă. Durata cursului este de aproximativ 5-6 ore, iar prețul este 175RON. Pentru înscrieri: atelier@tiffany-art.ro cu mențiunea RDW.

tiffany art

Pe data de 14 mai, Tiffany Art dorește să prezinte, în cadrul Romanian Design Week, un curs de inițiere pentru cei care doresc să afle mai multe despre tehnica Tiffany și arta realizării unui vitraliu. Durata cursului este de aproximativ 5-6 ore și este structurat după cum urmează:

- o scurtă prezentare, istoric, metode

- prezentarea uneltelor necesare, materialelor folosite și categoriilor de sticlă -realizarea desenului, alegerea și poziționarea sticlei

- inițiere în tăierea și șlefuirea sticlei

- așezare, înfoliere, lipire

- patinarea și finisarea

La sfârșitul cursului, participanții vor finaliza un mic vitraliu care poate fi luat acasă cu un Certificat de Autenticitate.

Pentru înscrieri, doritorii sunt rugați să trimită un e-mail la adresa atelier@tiffany-art.ro și să precizeze în subiect RDW. Prețul cursului este 175RON.

De asemenea, Tiffany Art invită publicul să viziteze atelierul pe perioada RDW pentru a afla mai multe despre activitatea atelierului și proiectele deosebite la care echipa lucrează. 

*

despre 

tiffany art

Tiffany Art este un atelier de vitralii și lămpi realizate prin tehnica Tiffany. De asemenea, echipa Tiffany Art repară, modifică și restaurează corpuri de iluminat. Periodic se organizează workshop-uri pentru cei care doresc să înțeleagă această artă și să afle mai multe despre tehnica realizării vitraliilor.

*

[ WORKSHOP, OPEN DOORS ] [ 14, 16 - 20 MAI ]
14 MAI | 9:00 | WORKSHOP
16 - 20 MAI | 10:00 - 17:00 | OPEN DOORS

@Str. Matei Voievod, Nr. 20A

*

website

facebook

instagram