Mergi la conţinutul principal
search

Design House

Design House

Dorind să contribuie la dezvoltarea industriilor creative locale în context global, Romanian Design Week dezvoltă pentru programul festivalului de anul acesta o serie de expoziții, inițiative, instalații și evenimente ce aduc în prim-plan atât importanța colaborării, cât și importanța unei viziuni orientate spre viitor, optimism și inovație.

În cadrul ediției de anul acesta, pentru al doilea an consecutiv, una dintre destinațiile cheie ale Romanian Design Week și un punct de întâlnire important pentru comunitatea creativă din București este RDW Design House. Aici publicul se va putea delecta cu o serie de patru expoziții de design contemporan internațional, reunite sub umbrela Design Flags, reușind să-l introducă într-o experiență imersivă și conecteze la cele mai vibrante note din discursul actual al designului.

Design Flags

Cele patru expoziții Design Flags care vor putea fi vizualizate au ca țări de origine Suedia - „Sustain Able Voices – Young Swedish Design”, “The exhibition Sustain Able Voices is a co-production by Svensk Form and the IKEA Museum and is shown internationally in collaboration with the Swedish Institute”, Italia - “Singolare Plurale” – project by Graphic Days® Torino, curated by Fabio Guida, Ilaria Reposo, Spania - “Madrid Design Portrait” organised by La Fábrica, Spania - „Carteles de Barcelona”.

Design Flags gaina

De asemenea, tot în cadrul Design House vizitatorii vor avea acces la un Pop-up Concept Store, cu o selecție de produse reprezentative pentru designul românesc, atent curatoriate, de la obiecte de ceramică, piese vestimentare, cărți, până la papetărie, accesorii sau bijuterii.

Expozițiile de design internațional vor fi deschise publicului larg în perioada RDW 2021: 5-13 iunie si pot fi vizionate gratuit in Bulevardul Aviatorilor 8A, între orele 10:00 și 20:00. Evenimentul va fi organizat ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile și recomandările valabile la momentul respectiv. Accesul minorilor nu este permis.