Mergi la conţinutul principal
search

A_Round

  • Artist De Ceramică by Mădălina Teler
  • An 2020
  • Categorie Product Design
„Este un produs sustenabil, obiectele realizate din ceramică fiind produse din materialul reciclat ȋn atelier (porțelan și gresie). Totodată este un obiect fabricat ȋntr-un atelier de ceramică prin tehnici de producție manuală dintr-o mică manufactură și afacere locală.”

- Mădălina Teler*

A_Round este o piesă decorativă de perete, multifuncțională. Este compusă din două rame rotunde și o mică vază rotundă din material ceramic reciclat precum porțelan și gresie. Aceste trei piese distincte sunt atașate printr-un sistem magnetic de un panou rotund din metal. Ansamblul propus este unul interactiv, piesele individuale fiind mobile, putȃnd fi poziționate ȋn maniera preferată pe suportul metalic care joacă și rol de tablă albă de scris.

around1

A_Round este un obiect cu un design ludic, ce invită la interacțiunea cu piesele componente. Dincolo de această funcție care trimite ad literam la ideea de schimbare prin experiența utilizatorului, materialele folosite sunt ȋn totalitate prietenoase cu mediul, metalul și ceramica.

around2

*Proiectul face parte din expoziția CHANGE, care în cadrul Romanian Design Week 2020 propune un exercițiu de regândire și redesenare a rolului designului într-o lume în schimbare.