Teo a dorit să creeze un concept de restaurant pentru spațiul de la parterul clădirii noi pe care a achiziționat-o. După câteva discuții preliminare am hotărât că va fi un restaurant de tip fine dining și va dubla ca sală de evenimente în timpul sezonului de vară.
Autorul a decis că restaurantul va intruchipa o ambianță clasică susținută și contrastată de accente vizuale expresive, chiar excentrice. Funcțional, ne-am asigurat că fluxul de circulatie intern a fost optimizat atât pentru funcția de restaurant cât și pentru funcția de sală de evenimente, oferind un maxim de flexibilitate si eficiență.
Printr-o serie de profilaturi, atât pe tavan cât și pe pereți, am creat ambianța clasică. Am contrastat această atmosferă la nivelul seating-ului prin băncile curbe și ritmice. Bancheta adaugă de asemenea personalitate, prin catifeaua portocalie, complementată de vegetație luxuriantă direct în spatele spătarului banchetei.
Suprafață:
276 square meters
Localizare:
Ocna Mures, Alba
Project team:
David Grozav - Designer
Ioan Cosma - Architect
Samuel Morariu - CGI Artist
Photo credits:
Catalin Pirvu
Beneficiary:
Teo Berghian - The Berg's