Mergi la conţinutul principal
search

Birou de avocatură, București

  • Artist Biroarchitetti
  • An 2021
  • Categorie Interior Design

Proiectul se naște din dorința clientului - sucursala din București a unei importante firme de avocatură europene - de a crea un spațiu de înaltă calitate care să servească drept interfață între acesta și clienții săi. Scopul său era să se prezinte printr-un spațiu funcțional, atent conceput, cu o identitate puternică, dar discretă.

Birou de avocatură

Amplasat în centrul Bucureștiului, etajul de 600 de metri pătrați al clădirii de birouri a fost complet renovat pentru a se potrivi noii sale funcții.

Birou de avocatură

Pe măsură ce ușile liftului se deschid, vizitatorul se găsește în mijlocul unui spațiu deschis, cu o vedere spectaculoasă asupra Bucureștiului. În centrul spațiului deschis rămâne sigla clientului din beton.

Birou de avocaturăBirou de avocatură

Coloana vertebrală a proiectului este „Peretele chinezesc” - o structură care trece de la elemente verticale la orizontale într-o mișcare elegantă, continuă, prin care acesta își schimbă funcția - de la incinta sălilor de întâlnire private, la recepție și înapoi. Creat din MDF lăcuit, de culoare gri-albastru măcinat, texturat, peretele conferă identitate întregului spațiu, contrastând pereții albi și canapeaua de culoare galben-muștar.

Birou de avocatură

PROJECT TEAM:

Design team: Stefan Davidovici Camilla Guerritore Elisa Mori
External consultants: REC immpuls srl Tudor Popp Cristina Ivanescu Adrian Campeanu Rafat Kamal
Renders: Iurie Plesco

Photo Credits: Andrei Margulescu