Mergi la conţinutul principal
search

Casa DL

  • Artist Arhera
  • An 2023
  • Categorie Interior Design

Casa aflată în inima Bucureștiului, lângă Parcul Grădina Icoanei, a trecut printr-un proces de consolidare și extindere. Pentru amenajare au fost necesare soluții adaptate fiecărui spațiu și păstrarea unor elemente existente.

Arhera

O cerință incipientă a fost bucataria mare cu dining încăpător, în care proprietarii să își poată primi oaspeții , prin urmare acest loc a fost tratat cu maximă atenție la detalii, confort si dotări. În etaj cele două dormitoare au fost amenajate astfel încât fiecare să includă cu loc de dormit, baie și un fel de living propriu. Dormitorul matrimonial este în legătură directă cu biroul, un spațiu generos, orientat spre curte. Spațiul mansardei impresionează prin structura din lemn aparentă, cu un cub din sticlă amplasat central pentru utilități și cu deschidere spre terasa casei.

Arhera

S-au folosit texturi și materiale naturale pentru mobilierul custom, cu contururi metalice negre si suprafete din sticlă cu diverse transparențe.

ArheraArhera

Spațiul mansardei impresionează prin structura din lemn aparentă, cu un cub din sticlă amplasat central pentru utilități și cu deschidere spre terasa casei.

ArheraArhera

S-au folosit texturi și materiale naturale pentru mobilierul custom, cu contururi metalice negre, și suprafețe din sticlă cu diverse transparențe.

ArheraArhera

Echipa: 
Heracleea Lates