Mergi la conţinutul principal
search

Colecția de Vară 21

  • Artist MURMUR
  • An 2021
  • Categorie Fashion

Colecția de sezon semnată MURMUR prezintă povestea unei femei conștientă de atemporalitatea unor piese vestimentare din trecut, în timp ce privește entuziasmată spre inovațiile viitoare. Pe parcursul procesului creator, Andreea Bădală îmbină armonios interesele și ideile proprii cu nevoile clientelor sale, rezultatul fiind o serie de piese vestimentare deosebit de ușor de purtat.

MURMUR 2021Fiecare colecție are propria poveste. Pentru aceasta, creatoarea de modă a găsit inspirație în rochiile couture din anii ’50 si glam-ul decadent din Studio 54, idei transpuse în numeroase piese moderne.

MURMUR 2021

MURMUR 2021„Uitându-mă la poze vechi din anii ’70 cu Studio 54, am fost fascinată de atmosfera locului și a oamenilor care îl frecventau și încercam să-mi imaginez cum ar fi fost o seară acolo.” Mese pe care puteai observa pahare de toate formele, scrumiere în fiecare colț, canapele de piele, cortine din sălile de teatru, sunt elemente ce formează acel glam decadent care a fost o inspirație puternică pentru Andreea Bădală în procesul reinterpretării atmosferei din respectiva epocă.

Noua colecție prezintă o serie de piese unice, de la rochii și pantaloni, la sandale și accesorii, într-o paletă vibrantă de culori: fuchsia, auriu și roșu, dar și clasicele alb și negru.

MURMUR 2021Piesele din colecția de vară ilustrează câteva elemente iconice ale brandului, parte din ADN-ul Murmur, inspirate din lenjeria intimă vintage: prindere de tip moș și babă, detalii de portjartier, elemente metalice de lenjerie și nu numai.

MURMUR 2021

MURMUR 2021PROJECT TEAM:

Andreea Badala - Head of Design
Vincentiu Magearu - Designer
Luminita Pirjolescu - Pattern Cutter