Mergi la conţinutul principal
search

Colecția Lunet Eyewear

  • Artist Lunet Eyewear
  • An 2020
  • Categorie Product Design
„Misiunea noastră este să transformăm procesul complicat de achiziționare a ochelarilor într-o experiență agreabilă care să necesite un minimum de efort din partea clienților.”

- Alexandru Gugurel, Lunet Eyewear

lunet

Fiecare model de ochelari Lunet Eyewear este proiectat in-house și realizat numai din materiale de calitate și cu cea mai mare atenție la detalii. De la forme clasice și până la modele noi, îndrăznețe, colecția de ochelari explorează un întreg univers de forme, materiale și culori cu un singur scop - ochelari care arată bine pe oricine.

lunet

Clienții au avut ocazia să testeze ochelarii, să observe detaliile și să îi probeze astfel încât să aleagă modelul potrivit fără a se simți constrânși, grăbiți sau presați să ia o decizie, într-un pop-up store care a creat o experiență similară cu cea dintr-un spațiu comercial, dar fără atmosfera rigidă dintr-un magazin clasic de optică. Datorită culorilor lor vii și a tensiunilor create de elementele geometrice precise, întrețesute, domolite numai de oglindirea alamei, cadrele de expunere deveneau o parte a esteticii universului Lunet Eyewear, unde liniile simple și design-ul minimalist sunt principalele obiective.

popup


Design de produs: Ștefan Gugurel, Alexandru Gugurel // Arhitect: Bogdan Ciocodeică // Print: Fabrik // Mobilier: Our Design // Oglinzi: The Edit


*Proiectul face parte din expoziția CHANGE, care în cadrul Romanian Design Week 2020 propune un exercițiu de regândire și redesenare a rolului designului într-o lume în schimbare.