În acest nou restaurant de fructe de mare din București, cu bucătărie portugheză, albastrul ultramarin a devenit protagonist și sursă de inspirație.
Contrastul pronunțat dintre acesta și panourile traforate care divizează spațiul sunt o aluzie la prezența unui homar roșu pe țărmul oceanului. Zona centrală este dominată de bucătăria deschisă, care oferă clienților o priveliște directă asupra procesului de preparare a hranei. Bucătăria este separată de zona de mese printr-o linie roșie – element visual inspirat de o coadă leneșă de homar.
Estetica profund marină se reflectă în pereții cu finisaje lucioase, în plăcile portugheze de azulejos albe și albastre, precum și în numeroasele motive marine care complimentează interiorul. Perforațiile sunt menite să contrabalanseze prezența pregnantă a tușelor de albastru. Fiecare element inserat este menit să compună o atmosferă vie dar totodată odihnitoare.
Restaurantul Dancing Lobster a fost realizat de către fondatorul echipei Grosu Art Studio, arh. Victor Grosu în colaborare cu arh. int. Ana Barbu.