Mergi la conţinutul principal
search

Delta Boutique & Carmen Silva Resort

  • Artist OOPY Arhitectura
  • An 2016
  • Categorie Arhitectură

Conceptul proiectului este definit ca „Modernitate integrată în tradiție”. Două motive au condus la definirea conceptului: unul este că arhitecții doreau să se exprime într-un limbaj arhitectural modern într-un loc cu atâtea valori naturale, tradiționale și arhitecturale precum Rezervația Biosferei Delta Dunării, iar cel de-al doilea, să se exprime pentru comunitate nu numai pentru indivizi.

Delta Boutique & Carmen Silva Resort


Vorbind despre compoziție generală - scopul a fost de a crea o perspectivă specială pentru ansamblul de arhitectură și de a sublinia hotelul ca spațiu colectiv care se integreaza armonios între casele private. Prin urmare, spațiile au fost dezvoltate pe verticală prin plasarea elementelor casei cu un nivel mai sus pe un volum drept cu dungi ușor de lemn.

Delta Boutique & Carmen Silva Resort

Desprinderea de linia construită are în acest fel o fluență naturală și creează perspectivă din canalul navigabil. Ca limbaj arhitectural - obiectul arhitectural tradițional este așezat pe fațada principală, în dialog cu vederea satului din canalul Dunării Sulina.Delta Boutique & Carmen Silva Resort