Mergi la conţinutul principal
search

Duminica Pierdută

  • Artist Ileana Surducan
  • An 2023
  • Categorie Illustration

Duminica Pierdută este o carte de benzi desenate de 64 de pagini colorate și copertă cartonată, publicată în 2021 atât în engleză cât și în română și nominalizată la premiile Will Eisner în 2022, la categoria cel mai bun pictor /multimedia artist. Desenele sunt realizate integral digital. Scenariul, arta, designul coperții și tehnoredactarea sunt realizate de autor.

Ileana Surducan

Într-o lume plină de magie, cea mai frumoasă zi a săptămânii a dispărut. Legenda spune că a fost furată de o vrăjitoare rea, dar Nina e hotărâtă să o aducă înapoi!

Ileana Surducan


Cartea reinventează basmele copilăriei și ilustrează o problemă actuală: burn-out-ul sau epuizarea mentală, fizică și emoțională. Pentru copii, povestea este o călătorie într-o lume fermecată, plină de creaturi năstrușnice, peripeții și lecții despre bunătate, inclusiv față de sine. Adulții vor descoperi un al doilea nivel - și o fărâmă de speranță că putem găsi echilibrul perfect între muncă și relaxare.

Ileana SurducanIleana SurducanIleana SurducanIleana SurducanIleana SurducanIleana SurducanIleana SurducanIleana Surducan