Mergi la conţinutul principal
search

Eu și Mia, Miastenia Gravis

  • Artist Alisa Maria Matei
  • An 2023
  • Categorie Graphic Design

Miastenia Gravis este o boală neuromusculară cronică rară, care provoacă oboseală și slăbiciune severă în mușchii voluntari ai corpului, atunci când se fac mișcări repetate.

Alisa Maria Matei

Prin intermediul unui jurnal vizual și scris, o autoare curajoasă își împărtășește călătoria cu provocări și dificultăți, povestindu-și experiențele din ultimii ani.

Alisa Maria Matei

Alisa folosește un motiv recurent în cartea ei: simptome atipice precum pierderea vocii, expresia facială, deficitul motor și respirator, anxietatea, terapia intensivă și intervențiile chirurgicale.

Alisa Maria Matei

Ea descrie experiența ei cu Miastenia Gravis, prezentând fragilitatea și frumusețea spiritului uman în fața adversității. Arhiva personală de imagini a autoarei adaugă o notă unică cărții, în timp ce oferă, de asemenea, o perspectivă separată, colectivă, menită să aducă în prim plan publicului larg informații despre MG. "Eu și Mia, Miastenia Gravis" servește ca un proiect de advocacy pentru pacienții cu MG, ridicând nivelul de conștientizare și educând publicul.

Alisa Maria Matei