Mergi la conţinutul principal
search

Future Shapers

  • Artist Daniel & Andrew
  • An 2020
  • Categorie Graphic Design
„Scopul politicilor este de a asigura o mai bună calitate a vieții pentru întreaga societate. Politicile sunt, astfel, un instrument colectiv de modelare a viitorului.”

- Andrei Turenici, Daniel & Andrew*

01

Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură FUTURE SHAPERS (ECAP RO2019) reprezintă o dezbatere despre politicile publice care urmăresc să obțină o mai mai bună calitate și cultură a mediului construit din România și Europa. Este o dezbatere pe care Ordinul Arhitecților din România, alături de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, intenționează să o transforme în acțiune.

02

Politicile sunt o modalitate transparentă și responsabilă de comunicare a aspirațiilor, fiind create cu scopul de a ghida procesele de luare a deciziilor pentru obținerea celor mai bune rezultate posibile. Politicile sunt un set de legi, prevederi sau reglementări stabilite printr-un proces politic, cu un sistem prestabilit de principii.


Andrei Turenici // Alina Georgescu // Daniel Mihalcea


*Proiectul face parte din expoziția CHANGE, care în cadrul Romanian Design Week 2020 propune un exercițiu de regândire și redesenare a rolului designului într-o lume în schimbare.