Mergi la conţinutul principal
search

Groove

  • Artist Andreea Cornilă Studio
  • An 2022
  • Categorie Product Design
"Cred că lumea are nevoie de obiecte frumoase, rezultate în urma unui proces bazat pe idei și materiale sustenabile. Proiectarea unui obiect este o responsabilitate, iar soluția, în cazul meu, este să abordez holistic tema - anticipând întregul ciclu de viață al produsului pe care îl lansez."

-Andreea Cornilă*

Consola Groove este o piesă de design „flexibilă” creată pentru a fi savurată într-o varietate de cadre vizuale. Picioarele conice ne amintesc de stilulul mid-century modern și reușesc în același timp să reducă „impactul vizual” pe care piesa de mobilier îl are asupra unei încăperi.

Această trăsătură definitorie alăturată siluetei contemporane realizate din metal, reușesc să contureze o piesă de mobilier distinctă. Șinele metalice susțin trei forme geometrice primare care te invită să le glisezi, creându-ți astfel o compoziție proprie, menită să pună în valoare o selecție a obiectelor tale preferate.

*Odată cu împlinirea a zece ani de Romanian Design Week, în 2022, sub tema #FORWARD, punem sub lupă importanța designului și a arhitecturii în proiectarea viitorului. RDW Digital Showcase este o colecție digitală de idei despre viitor și de proiecte recente, semnate de studiourile și designerii locali care au participat la festival de-a lungul celor 10 ediții.