Mergi la conţinutul principal
search

Jess Restaurant

  • Artist BIANCOEBIANCA
  • An 2020
  • Categorie Arhitectură
„Modelul de rășină - terrazzo personalizat este cheia designului Jess, care a fost proiectat și confecționat bucată cu bucată de către noi, amestecând unele materiale, cum ar fi rășina acrilică.”

- Timea Bianca Diosi, designer și co-fondator BIANCOEBIANCA

jess1

Conceptul proiectului urmează un contrast de culori strălucitoare și dramatice și are un puternic simbol geometric care continuă să se repete în spațiu, prin diferite materiale, forme, culori și obiecte. Semicercul, prezent în logo-ul restaurantului și spațiul interior, este simbolul Studioului BIANCOEBIANCA. Modele simple și materiale minimaliste sunt combinate pentru a crea un spațiu deosebit. Designerii au folosit o paletă de culori inspirată de regizorul Wes Anderson. De asemenea, există câteva repetări de numere magice, cum ar fi 3 arcade, 7 scaune, simboluri pe care studioul de design le-a folosit ca un concept pentru dezvoltarea imaginației. Partea din spate a restaurantului reprezintă maturitatea, unde abordarea designului este mai simplu, cu o răsucire de culori și linii îndrăznețe. Combinația de culori regale în contrast cu culorile luminoase, pale a fost o provocare de a evidenția cele 3 spații și starea de spirit pentru fiecare dintre ele.

jess2

*Proiectul face parte din expoziția CHANGE, care în cadrul Romanian Design Week 2020 propune un exercițiu de regândire și redesenare a rolului designului într-o lume în schimbare.