Mergi la conţinutul principal
search

Loona Suite

  • Artist Miso Architects
  • An 2022
  • Categorie Interior Design
„Rolul designului și al echipei noastre este de a crea spații estetice și funcționale, având mereu în perspectivă personalitatea clientului și emoțiile acestuia. 
Secretul este să mixăm cu succes povești de viață și mixuri culturale cu texturi, culori și forme, obținând armonia și echilibrul spațiului. Credem că abordarea noastră #forward este educarea clienților către un lifestyle de calitate în spații bune și sănătoase, adaptabile la orice context și pregătite pentru noi trenduri și tehnologii.”

- Echipa Miso Architects*

loona 1

Conceptul pentru proiectul Loona Suite a pornit de la personalitatea beneficiarilor și dorința de regândi funcțional și de a transforma vizual un apartament de 3 camere situat în zona Eminescu din București. Întreg ambientul interior este definit de o cromatică curajoasă, care a fost solicitată și asumată de către beneficiari, și armonizată de către arhitecte.

loona 2

loona 3

loona 4

Accentele metalice negre și aurii, prezente în toată amenajarea, intermediază un dialog al contrastelor, între finisajele deschise, calde, neutre și cele intense, saturate. Fiecare cameră putem spune că are o identitate proprie, dar acestea se compun armonios într-un tot unitar. Jocurile de lumini aduc o notă scenografică spațiilor și adâncime culorilor vii ale finisajelor.

loona 5

Echipa de proiect: Nicoleta Chicu, Sorana Leru, Mihaela Tampiza

*Odată cu împlinirea a zece ani de Romanian Design Week, în 2022, sub tema #FORWARD, punem sub lupă importanța designului și a arhitecturii în proiectarea viitorului. RDW Digital Showcase este o colecție digitală de idei despre viitor și de proiecte recente, semnate de studiourile și designerii locali care au participat la festival de-a lungul celor 10 ediții.