Amenajarea spațiului Nood a fost solicitată în contextul reinventării branding-ului și a dorinței de a oferi clienților experiența senzorială a unui mediu special creat pentru degustări, promovând tototdată un stil de viață echilibrat și o nutriție sănătoasă.
Având o funcțiune hibridă (cofetărie-cafenea-wine bar), obiectivul proiectului este - pornind de la logo, paleta de culori, mobilier, materiale – să reflecte atitudinea și promisiunea brandului - „stripped of artificials’’.
Tencuielile decorative minerale aplicate pereților și mobilierului de bar, blaturile de oțel crud și pardoseala ceramică în nuanțe metalice sunt “îmblânzite” de băncile din frasin masiv, cu forme miriapode și mesele cu blat din calcar și picioare din beton turnat, cât și de scaunele și tabureții din lemn, cu forme variate. Iluminatul dimabil, atent distribuit, oferă multiple setări scenografice.
Spațiul dispune și de o terasă intimă, cu fundal de plante, mese rabatabile și banchete minimaliste.
Echipa:
Echipa de proiectare arhitectură de interior:
Arh. Andreea Oana Cucu – Cucu Studio and Design SRL și arh. int. Adrian Ioan Ciorgovean – A. De I. Design SRL
Proiectare instalații electrice, iluminat și detecție – REVICON (Revive Construct SRL)
Proiectare instalații HVAC și sanitare – Tera Instal Proiect SRL
Echipă execuție lucrări amenajare interioară - Forfitout SRL
Execuție mobilier la comandă (bar, retrobar, mobilier anexe) - Dream Team SRL
Execuție mobilier la comandă (bănci, mese) - Ioan Moldovan, artizan
Brandin - Tudor Cucu
Credit Foto:
Sebastian Stan