Mergi la conţinutul principal
search

Occupy Spaces

  • Artist re-act now
  • An 2017
  • Categorie Arhitectură

Tema de proiectare care a întâmpinat echipa avea ca aspirație amenajarea unor spații pentru birouri ce ar trebui să ofere o deschidere nouă către o altă interpretare față de ideea clasică de spații pentru birouri. Locația temei și a propunerii și-a găsit poziția la etajul 11 în ansamblul de birouri denumit Green Court, aflat în nou definita zonă bucureșteană cu dezvoltări imobiliare de birouri situată în partea de N a orașului.

re-act now

re-act now

Este povestea parcurgerii unei lumi atipice, ne-“corporatiste“, care să te facă să ai diverse surprize în întâmpinare atât din ipostaza persoanei care lucrează acolo cât și din cea a vizitatorului. Senzația personală a unei lumi „între lumi“ sau a unui organism hibrid care te face să îl parcurgi și să îl „utilizezi“ este primul impact al privitorului. Utilizatorul permanent sau spontan nu trebuie să știe dacă senzația de relaxare și de contemplare sau de acțiune si activare e venită de la iluminare, materiale sau eventual din relația spațială...

re-act now

El trebuie să simtă că mediul în care se află este unul care îl provoacă profesional și îl face să revină cu energii pozitive.

re-act now

Photo credits : Andrei Mărgulescu