Mergi la conţinutul principal
search

Ogre Office

  • Artist Picktwo Studio
  • An 2023
  • Categorie Interior Design

Aducerea oamenilor înapoi la birou după perioada pandemiei este una dintre cele mai dificile misiuni pe care un angajator le poate avea. Spațiile nu mai pot fi doar niște birouri de lucru, ci o a doua casă, ce îi face fericiți pe angajați, și, totodată, sporește productivitatea.

Picktwo Studio

Scopul proiectului a fost crearea unui spațiu futurist pentru o companie a viitorului.

Picktwo Studio

Spațiul deschis și atmosfera prietenoasă promovează o bună relație între departamente. Zonele de relaxare și design-ul pereților interactivi unesc constant angajații, transformând o zi obișnuită de 8 ore mult mai plăcută. Pentru a spori în continuare aceasta idee, spațiul este astfel conceput încât să fie fluid, fără muchii ascuțite sau colțuri, fără suprafețe tari și reci, și cu o circulație curată și ușor de urmărit, oamenii fiind ghidați constant fie de design-ul pardoselii, fie de sistemul de iluminat. Accentele de linii fluide conectează spațiul, angajații și motivul pentru care sunt acolo. 

Picktwo StudioPicktwo StudioPicktwo StudioPicktwo StudioPicktwo StudioPicktwo StudioPicktwo StudioPicktwo StudioPicktwo Studio

Echipa
Autori principali: Andreea Benchea, Andra Călin, Adrian Gaiță, Irina Herăscu
Furnizori: Project1, PAB Group, Explorer Project, Project1, Roberto Rossi