Mergi la conţinutul principal
search

Set recipiente "Picătura"

  • Artist Una ca Luna
  • An 2022
  • Categorie Product Design
"Intenția mea este să creez designuri longevive, calitative și inovative care sunt produse printr-un proces sustenabil."

-Anca Dragu*

Prin acest proiect Anca a urmărit raportul dintre cerc și forma sa în curgere (picătura), într-un joc al formelor geometrice. Seria de recipiente este realizată din gresie gri sau gri marmorat.

«Manerul» este singura suprafață glazurată de pe exteriorul obiectului. Pe suprafața exterioară, mată, se poate simți textura și percepe vizual culoarea prafuită a gresiei, textura de piatră. 

Obiectul are un design minimalist și se încadrează în stilurile minimalist, nordic, japandiSeria de obiecte conține: recipiente de diverse dimensiuni, vaze, căni.

Gresie cu șamotă, modelaj cu plăci.

Echipa proiectului: Anca Dragu - designer și ceramist

*Odată cu împlinirea a zece ani de Romanian Design Week, în 2022, sub tema #FORWARD, punem sub lupă importanța designului și a arhitecturii în proiectarea viitorului. RDW Digital Showcase este o colecție digitală de idei despre viitor și de proiecte recente, semnate de studiourile și designerii locali care au participat la festival de-a lungul celor 10 ediții.