Mergi la conţinutul principal
search

Stradale Oregon

  • Artist Mihai Popescu/Twins Studio
  • An 2017
  • Categorie Arhitectură

Stradale Oregon este o invitație la joacă. Într-un spațiu de birouri, s-a dorit amenajarea unei cantine pentru câteva companii din domeniul IT.

Pentru că acest „împinge tava” are ca specific street food, au fost aduse în interior obiecte din stradă, fără a se interveni în vreun fel asupra lor. Unul dintre acestea, un container reciclat de la compania de transporturi Maer, adăpostește grupurile sanitare. Structurile-schele metalice care delimitează spațiul bucătăriei au inspirat și obiectele de iluminat.

Twins Studio

Aceste structuri creează transparență, aceeași pe care o prezintă vânzătorul de street food care iți prepară hot-dog-ul la vedere, așadar, aici de ce s-ar întampla altfel?

Oregon

Și pentru că această cantină deservește specialiști din domeniul IT, de ce să nu le menținem mințile ocupate? -așadar, după sau chiar în timpul mesei, aceștia sunt invitați la joacă. Cele treizeci de mese au fiecare în parte aspect diferit, iar la multe dintre ele se regăsesc integrate în designul acestora jocuri de puzzle sau go.

Twins Studio