Amenajarea acestui studio a pornit de la forma alungită a camerei, de la problema luminii naturale slabe, precum şi de la necesitatea de a integra şi zona bucătăriei în cadrul încăperii.
Arhitecții s-au concentrat pe delimitarea funcţională a spaţiului existent, încercând să maximizeze fiecare colţ şi să creeze zone diferite pentru fiecare activitate. Astfel au fost repartizați cei 45 de mp în 5 zone, separate vizual într-un mod cât mai puţin intruziv, pentru a nu fărâmiţa spaţiul: living, bucătărie, birou, dormitor şi intrare cu depozitarea aferentă.
În cadrul acestei amenajări au jucat un rol esenţial două elemente: oglinzile, placate pe pereţi atât în zona de living, dormitor şi intrare şi un perete de sticlă fumurie de nuanţă bej închis, care separă zona de zi de zona de noapte, permiţând în acelaşi timp un grad ridicat de transparenţă între acestea. În cadrul studioului au fost create „insule” cu destinaţii diferite care se întrepătrund, creând astfel un tot unitar şi un spaţiu ce funcţionează eficient.