Acest teatru se pozitionează pe un sit cu mare personalitate definindu-l, reînviind amintiri , ajutând astfel la reactivarea acestei zone urbane.
Proiectul se desfasoară în interiorul unei clădiri vechi de început de secol, clădire ce a fost restaurată, consolidată, mansardată și extinsă. Spațiul se desfasoară pe trei niveluri: subsol, parter și mansardă. În plus, casa dispune de o curte îngusta și lungă, desfasurată pe doua laturi ale clădirii.
Pornind de la ideea de pixel, punct (POINT) ca unitate de măsură (modul), am generat o serie de obiecte modulabile și multifuncționale. Acestea îmbracă și unifică vizual întreg spațiul, separând și conturând în același timp zone.
Paradoxal, proiectul POINT obține unitate prin fragmentare. Onestitatea materialelor, structurilor și instalațiilor îmblanzite cu vegetație, liniile curbe și detaliile de secol XIX, filtrele semi-transparente, jocurile de lumini și umbre, tridimensionalitatea accentuată a volumelor și caracterul urban, se aglutinează în cadrul unui proiect de teatru neconventional.