Mergi la conţinutul principal
search

Tesseract

  • Artist Flaviana Isachi
  • An 2023
  • Categorie Fashion

Un exercițiu bazat pe căutarea unor moduri și fațete care să exploreze raportul între haine și corpul purtător. Soluțiile de inovare sunt scopul ultim, care mizează pe abordare empirică și descoperire personală a sensurilor normelor tehnice. Piesele vestimentare pot avea diverse "stadii" în fuctie de dorința și ciurcumstanțele purtatorului. Omul nu mai este constrâns de obiect, recăpăta puterea asupra acestuia.

Flaviana Isachi

Inspirat de evoluția producerii hainelor, proiectul este îndreptat către cercetarea unor noi modalități de a integra funcționalitatea în piese vestimentare casual. Un limbaj plastic în care sunt incluse inovațiile în design din zonele "Work wear', dar în linii moderne, adaptabile unui street style.

Flaviana Isachi

Tiparele " tipice " ale haineleor au fost divizate pentru a putea face intervenții ce permit hainelor să aibă diverse "forme"/ "siluete", în fuctie de dorința purtătorului. 

Flaviana IsachiFlaviana IsachiFlaviana IsachiFlaviana IsachiFlaviana IsachiFlaviana IsachiFlaviana IsachiFlaviana Isachi