În prezent spațiile în care se servește masa, îndeplinesc mult mai multe roluri, deseori mai importante decât actul în sine de a te hrăni. În timp, aceste spații au devenit un driver important în comunicare și comuniune, socializare, evadare și relaxare, un loc destinat satisfacerii tuturor simțurilor, nu doar cel al gustului. Un spațiu care te duce la originea unei culturi gastronomice, te plimba prin ea și te face martor al întalnirii ei cu o alta. Astfel, așa cum dispar granițele între culturi din punct de vedere gastronomic, la fel se întampla și în designul interior.
Ambianța creată ajută simțurile provocate de către “designerii” gastronomici, bucătarii ce dau sens și consistența unui tip de mancare să fie potențate, să ofere bucurie și emoție. Se observa aici influenta feminina pe care a adus-o Nadia Popescu acestui spatiu, oferindu-i caldura.
Poziționat într-o clădire clasică americană cu o arhitectură specifică New York și San Francisco, a fost o provocare pentru Mihai Popescu să integreze look & feel-ul eclectic, care să reunească doua mari culturi –Asia și America de Sud. Provocarea a venit și din dorința unui concept unitar, care să dea direcția în tot: design gastronomie, bar, atmosfera.