Mergi la conţinutul principal
search

Velocità

  • Artist Corvin Cristian
  • An 2021
  • Categorie Interior Design

Aflat pe Calea Victoriei, Velocità este un local ale cărui produse cheie sunt înghețata, tiramisu și cafeaua. 

Exprimarea aromei italiene, în același timp în care este readusă gloria de odinioară a clădirii, a rezultat într-o sinteză contemporană a modernismului milanez și a stilului Art Deco.

Velocita

Pentru a avea un aspect flexibil, dar și căutând să evite o separare rigidă între clienți și bartiste, barul localului este asamblat din piese de mobilă separate, plasate pe roți de intensă utilizare, cu ajutorul cărora acestea se pot deplasa pentru a crea o varietate de posibile configurații. Sursele de apă și electricitate au de asemenea multiple poziționări și conexiuni rapide. Această flexibilitate s-a dovedit utilă îndeosebi în perioada pandemiei.

VelocitaVelocita

Culorile sunt cele originale, găsite în urma decojirii straturilor de vopsea și care, incidental (sau nu), se aseamănă nuanțelor de crem ale tiramisului, înghețatei de vanilie sau latte-ului. Materialul terazzo este format dintr-o rețetă specială, din pietre colorate ce duc cu gândul la ingredientele produselor afișate (silex maro pentru cafea și ciocolată, portocaliu pentru citrice).

Velocita

PROJECT TEAM: 

Cristian Corvin Studio