Mergi la conţinutul principal
search

WorkWork from Home

  • Artist WorkWork
  • An 2020
  • Categorie Product Design
„Schimbarea ține lucrurile în mișcare. Rutina este ceva îndurabil, atât timp cât are ca scop alimentarea unei schimbări fundamentale. Însă în mod normal, schimbarea este un act trăit la nivel personal, în ritmul nostru individual. Putem alege să întârziem un moment de schimbare dacă e nevoie sau dacă ne este teamă sau putem alege să grăbim un proces al schimbării dacă nu mai avem răbdare. Totuși, sunt momente precum acesta în care schimbarea este impusă la nivel global. Avem atâtea alte motive de atât de mult timp pentru a produce schimbări globale, dar continuăm să le întârziem, negând efectele acestor decizii asupra noastră. Însă de data aceasta, nu putem nega.
Putem în schimb să ne regrupăm, să trecem prin acest proces în cel mai uman mod posibil, să ne învățăm lecțiile și să nu mai evităm vreodată nevoia de schimbare atunci când ea apare. ”

- Echipa WorkWork*

Pentru mult timp, Acasă și La Birou au reprezentat două locuri diferite, pline de stări, de energii, de rutină și de relații complet diferite. Însă chiar dacă tendința era oricum de a mai diminua această separare, pandemia a accelerat complet digitalizarea și lucrul de acasă. Peste noapte au trebuit găsite soluții de a aduce serviciul în casă și, pe mulți, acest lucru ne-a prins complet nepregătiți.

WorkWork from Home

Campania WorkWork from Home a venit în sprijinul oamenilor nevoiți să aducă spațiul de birou acasă  și a inclus două modele simple de birou, la care se pot atașa diverse accesorii în zeci de combinații posibile, fiecare piesă putând fi customizată. Acestora li s-au adăugat un board de Pinterest plin cu zeci de alte idei care să îi inspire pe oameni să își imagineze setup-ul de lucru perfect adaptat locuinței lor și posibilitatea de a trimite direct o schiță cu biroul imaginat, pentru a fi produs.

WorkWork

WorkWork

WorkWork

Echipa proiectului:

Sorin Chirica, Lucian Chiricuță, Ionuț Emilian Petcu, Marcel Mincu, Roberto Langa

WorkWork

*Proiectul face parte din expoziția Antifragile, care în cadrul Romanian Design Week 2020 va prezenta noi preocupări din lumea designului, prin inițiative și proiecte care au contribuit pozitiv la situația cauzată de pandemie.