Mergi la conţinutul principal
search

Urban Monkey Artist Edition

Urban Monkey Artist Edition

  • 06 August 2020

Sticlele Urban Monkey se transformă într-o planșă de exprimare, în interpretarea lui ARGAETIC și LOST OPTICS. Urban Monkey i-a provocat pe cei doi artiști să-și deseneze propriul univers de imaginație. Ce înseamnă RAW pentru ei? Dar dacă lumea întreagă e o planșă? Oriunde te uiți, chiar acum în mâna ta. Ai putea privi lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Descoperă etichetele în ediție limitată & susține proiectele industriei creative, cu fiecare sticlă cumpărată.

ARGAETIC aduce natura în oraș și orașul prinde rădăcini, iar LOST OTICS ilustrează o lume într-o nouă lume, compusă din geometrii și perspective care te invită în interior, depinde din ce unghi privești. Proiect realizat în colaborare cu RDW, parte din misiunea Urban Monkey de a susține optimiștii, creativii, the movers & the shakers care fac orașul mai bun și mai frumos, prin ideile lor. Pentru un oraș în care vrei să locuiești și care te inspiră să crezi că totul e posibil. #optimisticbynature

argaetic
Photo credits Adrian Vizireanu

Argaetic – Ilustrator
Argaetic este un artist care trăiește și lucrează în București. Își împarte timpul între a manageui o cafenea boemă în oraș și ilustrații. Mai multe informații despre el la o simplă căutare pe internet: argaetic.

urban monkey
Eticheta Urban Monkey as imagined by Argaetic.
lost optics
LOST OPTICS

LOST.OPTICS

Lost.Optics este un street artist si pictor a cărui estetică se învârte în jurul absrtactizării geometrice. Fiecare dintre piesele sale e un experiment; un mini-laborator de cercetare a relației dintre forme și culori. Abodarea sa creează un comus dinamic de compartimentare controlată și miscare îndrăzneață. 

urban monkey
Eticheta Urban Monkey as imagined by Lost Optics.