Mergi la conţinutul principal
search

Call for entries @ RDW Online Design Market

  • 03 August 2020
  • News

RDW Online Design Market va fi o platformă care va reuni și promova magazine cu adresă fizică sau doar web, care vând produse de design românesc sau internațional.

Lansăm Online Design Market-ul în septembrie, cu ocazia RDW 2020, din credința că nu poate exista un moment mai bun să susținem afacerile românești dedicate design-ului și alegem să dezvoltăm o platformă online, pentru că doar așa putem să fim alături de comunitatea iubitoare de design, într-o perioadă plină de incertitudini.

Ne propunem să reunim prin inițiativa noastră nu doar nume pe care le cunoașteți deja, ci și business-uri mici, care pot aduce surprize mari. Produsele se vor vinde direct de pe site-urile, paginile sau platformele comercianților. Toți comercianții vor fi listați pe paginile și site-urile noastre, ale organizatorilor, alături de informații despre produse speciale, reduceri sau colecții exclusive pentru Romanian Design Week.

Online Design Market nu va rămâne o inițiativă punctuală, ci se va transforma într-o platformă dedicată susținerii comunității de design. Credem că odată reunite atenția, preocuparea, publicul, oferta și comunicarea tuturor celor care se vor alătura platformei RDW, impactul va fi unul mai mare, iar rezultatele mai eficiente, pentru toți membrii comunității Online Design Market. Pentru aceasta, este foarte important ca toți comercianții să promoveze Online Design Market-ul și implicarea lor prin propriile canale. RDW va pune la dispoziția participanților o serie de reguli în ceea ce privește comunicarea.

Pentru a participa, comercianții vor trebui să facă selecții de produse pentru care să ofere reduceri, să includă colecții speciale pentru Online Design Market, să construiască secțiuni dedicate în propriile site-uri, pagini, platforme. Toate produsele vor fi vândute prin intermediul site-urilor, paginilor, platformelor comercianților participanți.

Așadar, platforma va reprezenta o centralizare a celor mai cool produse și a celor mai bune oferte, dar și o modalitate de a descoperi antreprenorii din spatele acestor magazine, prin intermediul unor materiale editoriale speciale.

Înscrierile pentru ediția din septembrie au loc online în perioada 3-21 august și se fac completând acest formular. Campania de promovare va începe pe 25 august și va continua pe tot parcursul RDW. 

Q&A poate fi accesat aici.

Pentru mai multe informații vă rugăm contactați cristina.cautis@institute.ro.