Mergi la conţinutul principal
search

Design de siguranță @Romanian Design Week 2020

  • 14 August 2020
  • News

Romanian Design Week 2020 are loc în perioada 11-20 septembrie, la Combinatul Fondului Plastic. Alegerea spațiilor ce vor găzdui expozițiile temporare de design a ținut cont de contextul actual, ansamblul de clădiri din cadrul Combinatului Fondului Plastic asigurând o suprafață mare de spații exterioare și condiții de distanțare socială.

Siguranța publicului este o prioritate pentru noi, așadar vom ține cont de toate reglementările ce vor fi în vigoare la momentul desfășurării. Biletele vor fi disponibile în curând și se vor achiziționa exclusiv online. Ele vor limita vizitele la un interval de timp de 2 ore. Accesul se va face cel mai devreme de la ora de începere a intervalului afișat pe bilet și cel mai târziu cu 30 de minute înainte de finalului intervalului afișat pe bilet.

Numărul de bilete care vor fi puse în vânzare va respecta reglementările și recomandările aflate în vigoare. În cazul în care aceste reglementări se vor modifica până la data deschiderii expozițiilor (11 septembrie 2020) sau pe parcursul perioadei în care acestea vor fi deschise (11-20 septembrie 2020), organizatorii își rezervă dreptul de a realoca noi intervale orare pentru vizitare persoanelor care au achiziționat biletele înainte de data anunțării noilor reglementări.

Accesul vizitatorilor se va face treptat și controlat, printr-un circuit desemnat de organizatori prin stabilirea unor fluxuri de vizitare simultane, în zone diferite, și prin stabilirea unor fluxuri de vizitare unidirecționale pentru facilitarea menținerii distanței fizice.