Mergi la conţinutul principal
search

Noaptea Studiourilor de Arhitectură revine în cadrul Romanian Design Week 2020

  • 20 Februarie 2020
  • News

Noaptea Studiourilor de Arhitectură revine în programul Romanian Design Week, cu ocazia celei de-a opta ediții a festivalului. 

Evenimentul este programat pe 21 mai 2020, când agențiile și studiourile de arhitectură din București invită publicul larg să le treacă pragul pentru a le cunoaște poveștile și a le privi mai îndeaproape activitatea într-un cadru informal și relaxat.

Înscrierea ȋn cadrul Nopții Studiourilor de Arhitectură se face prin completarea acestui formular până la data de 11 martie 2020. Callul se adresează doar studiourilor de arhitectură din București.

Toate detaliile privind înscrierea pot fi citite în Regulament

Noaptea Studiourilor de Arhitectură face parte dintr-o nouă categorie a festivalului RDW, Professionals - bringing together the industries that build Romania, care reunește evenimentele dedicate profesioniștilor în design, arhitectură sau modă, dar și proiecții de filme de specialitate.

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week s-a impus în cele șapte ediții de până acum ca fiind cel mai important festival multidisciplinar din România - o radiografie a stadiului actual de dezvoltare a designului și a industriilor creative: arhitectură, urbanism, design de interior, design grafic, ilustrație, design vestimentar, design de obiect sau a altor inițiative sau proiecte care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare. În fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul.