Mergi la conţinutul principal
search

OPEN CALL: DESIGN GO | The RDW Satellite Events & Places

  • 16 Martie 2021
  • News

Sub tema ediției 2021 – #together – Romanian Design Week invită entitățile cu ADN creativ din București să se activeze în programul săptămânii 5-13 iunie și să contureze împreună harta de evenimente & locuri satelit ale festivalului.

Romanian Design Week lansează startul înscrierilor în programul DESIGN GO. Business-urile locale pot înscrie propria idee de eveniment pe care să îl desfășoare în săptămâna festivalului, alăturându-se efervescenței de happening-uri care vor avea loc în oraș sub aceeași umbrelă.

Organizatorii pot fi galerii de artă, studiouri de design, ateliere, magazine, showroom-uri sau cafenele, entități orientate spre lumea designului sau entități interesate să organizeze un eveniment relevant pentru săptămâna designului local.

DESIGN GO: Satellite Events & DESIGN GO: Recommended Spots sunt cele două categorii în care creativii se pot înscrie. Pe lângă lista evenimentelor satelit promovate anual ca parte din programul RDW, organizatorii vor să creeze în 2021 o listă de recomandări speciale pentru comunitate: o celebrare a business-urilor creative locale unde pot aplica acele business-uri care nu urmează să se activeze printr-un eveniment special.

Palatul Universul during RDW

Pentru a face parte din programul DESIGN GO, puteți înscrie una sau mai multe inițiative până la data de 20 aprilie prin completarea formularului online. Condițiile de participare pot fi consultate aici

Sub tema #together, festivalul va reuni în programul său online și offline organizații, designeri, inițiative, evenimente care împreună propun un focus pe importanța, succesul și contribuția pe care industriile creative le au în societate, mai ales într-o realitate post-pandemică, în care suntem în căutarea unor noi moduri de a redesena viața de zi cu zi, mai preocupați de impactul asupra mediului, de viitorul pe care îl determinăm, de colaborare și de incluziune.

Spațiul central al festivalului va fi Combinatul Fondului Plastic, adresă ce reunește o comunitate artistică extrem de valoroasă și efervescentă (www.combinat.ro), și va găzdui câteva dintre expozițiile din programul #rdw2021. Mai multe despre ce pregătește ediția 2021 puteți afla aici.

Antalis @RDW