Mergi la conţinutul principal
search

Open Call: Noaptea Studiourilor de Arhitectură

  • 16 Martie 2023
  • News

Noaptea Studiourilor de Arhitectură este un eveniment ce se desfășoară în cadrul Romanian Design Week și care își propune să promoveze industriile creative, cu un accent special pe studiourile de arhitectură din București. Timp de o noapte, în data de 25 mai, invităm studiourile din tot Bucureștiul să își deschidă porțile pentru colegi, prieteni și publicul larg, pentru a cunoaște oameni noi, a-și prezenta cele mai recente lucrări și a organiza evenimente și/sau întâlniri sociale simultan în sediile lor sau în spații conexe.


noaptea arhitecturii


Anul trecut, evenimentul s-a bucurat de un real succes, printre studiourile participante numărându-se: Picktwo Studio, Laboratorul de Arhitectură Prodid, *stardust architects, AIM, Plusminus Arhitectura, Studio Corvin Cristian, Workroom Architecture, Zeppelin, Poster, Inedit Works, Citrus, IOKA Studio, 441 Design Powerhouse, HB Design, dar și alte studiouri.

Anul acesta Noaptea Studiourilor de Arhitectură va avea loc pe 25 mai, studiourile care doresc să se înscrie putând completa următorul formular, până pe 3 aprilie.

Condițiile de participare pot fi consultate aici, iar dacă vrei să vezi cum a arătat anul trecut evenimentul, poți accesa următorul link aici