Mergi la conţinutul principal
search

QREATOR BY IQOS și RDW lansează provocarea DIY FLAG

  • 05 August 2020
  • News

Cea de-a opta ediție a Romanian Design Week prezintă DESIGN FLAGS, o nouă categorie de evenimente din cadrul festivalului care reunește o serie de expoziții ce documentează evoluția designului din perspective culturale internaționale, amenajate în hub-ul Qreator by IQOS. Cele șapte expoziții sunt realizate alături de ambasade sau instituții culturale din Cehia, Danemarca, Portugalia, Spania, Țările de Jos și Ungaria.

În acest context, Qreator by IQOS și Romanian Design Week lansează concursul DIY Flag, care se desfășoară în perioada 5-12 august. Mecanica provocării este una simplă: având la dispoziție trei template-uri predefinite, doritorii își pot crea propriul steag, folosindu-și imaginația și tool-urile oferite de Instagram (brushes, lines, emojis, gifs). Participanții sunt invitați să posteze rezultatul final pe contul lor de Instagram, în secțiunea Story, cu tag către Qreator by IQOS. Pentru mai multe detalii, regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Echipa RDW va alege pe data de 17 august cele mai creative șapte steaguri înscrise în concurs, acestea urmând a fi premiate.

Premiul constă în oferirea fiecărui câștigător a unui master class la alegere de pe platforma internațională Creative Live, care pune la dispoziție diverse cursuri pentru comunitatea creativă, precum gestionarea eficientă a timpului, sporirea productivității sau realizarea unei strategii online pentru propriul business.

Succes & be creative!