Mergi la conţinutul principal
search

RDW 2023 lansează provocarea CONNECT WITH THE CITY

  • 10 Mai 2023
  • News

Pe 12 mai 2023 dăm startul celei de-a 11-a ediții a Romanian Design Week #CONNECTIONS. Peste 100 de evenimente conexe (re)aduc efervescența creativă pe străzile Bucureștiului, între 12-28 mai, în cadrul RDW Design GO! - cel mai amplu program de evenimente satelit de până acum al festivalului.

RDW Design GO! este o platformă de dialog și schimb multidisciplinar, atât pentru publicul larg, consumator de design, cât și pentru profesioniști. Evenimentele au loc în tot Bucureștiul, iar anul acesta toată energia orașului și bogăția cultural-creativă se concentrează în patru mari Design Districts: Dorobanți-Floreasca, Cotroceni, Cartierul Creativ și Ioanid-Icoanei. 

Sub tema festivalului de anul acesta - CONNECTIONS, lansăm provocarea CONNECT WITH THE CITY - un concept prin care publicul ia parte la comunicarea festivalului prin viziunea personală asupra orașului. Într-o lume în schimbare, în care rețelele devin din ce în ce mai complexe, densitatea demografică crește, iar provocările legate de exprimare se diversifică permanent și maniera în care ne conectăm unii cu alții devine din ce în ce mai importantă. 

CONNECT WITH THE CITY folosește design-ul ca instrument de abordare a tuturor acestor schimbări la care luăm parte, iar mecanismul de participare este foarte simplu. Explorezi orașul, evenimentele conexe, pozezi ce te impresionează - locația preferată, produsul preferat sau orice altceva te inspiră și câștigi cele mai cool premii marca Romanian Design Week 2023. 

DESFĂȘURARE CONCURS Perioada de desfășurare este 12 - 28 mai 2023, iar programul de evenimente este disponibil aici. 

MECANISM Publică o fotografie pe profilul tău de Instagram și asigură-te că e public, dă tag pe imagine conturilor @romaniandesignweek și @rdwdesigngo și adaugă în caption #designgoconnections. 

PREMII Anul acesta Romanian Design Week lansează cele mai cool produse marca festivalului, tote bags, tricouri, agende și multe alte surprize pe care le pot câștiga cei care participă la evenimentele satelit RDW Design GO! prin concursul CONNECT WITH THE CITY. În total vor fi 15 câștigători, pentru toată perioada festivalului, 12-28 mai 2023, și vor fi aleși în fiecare zi de luni (15, 22 și 29 mai). 

CONDIȚII DE PARTICIPARE Asigură-te că ai citit secțiunea MECANISM (profil public, taguri și hashtaguri necesare). Imaginile publicate eligibile pentru concurs vor fi doar cele făcute în cadrul evenimentelor din programului RDW Design GO! ce se desfășoară în timpul festivalului Romanian Design Week 2023 #CONNECTIONS, între 12 și 28 mai, din tot orașul București și din Design Districts (Dorobanți-Floreasca, Cotroceni, Cartierul Creativ și Ioanid-Icoanei). Evenimentele sunt comunicate pe pagina programului aici. Urmărește paginile de Instagram @romaniandesignweek și @rdwdesigngo pentru toate detaliile.