Mergi la conţinutul principal
search

RDW Online Design Market reunește și promovează atât design românesc, cât și internațional

  • 27 August 2020
  • News

Cu ocazia celei de-a opta ediții a Romanian Design Week, se lansează RDW Online Design Market, o platformă care reunește și promovează magazine ce vând produse de design românesc sau internațional, din dorința de a fi alături de comunitatea iubitoare de design într-o perioadă plină de incertitudini.

Inițiativa s-a născut din credința că nu poate exista un moment mai bun să susținem afacerile românești dedicate design-ului. Produsele se vor vinde direct de pe site-urile, paginile sau platformele comercianților.

În perioada 11-20 septembrie, cât va avea loc Romanian Design Week, veți regăsi în cadrul RDW Online Design Market produse semnate de:

ACT // ALTMOD // Bianca Georgescu // Co Laboratory // Contemporia // DEPLIN // designforkidz.com // Designknitter // Diabugadesign // MASS Design // Moogu // MORMI // POEMI // Smaranda Almasan // SSSocks // Tiny Turtle // Una ca luna // UNDRESS.

unacaluna

RDW Online Design Market nu va rămâne o inițiativă punctuală, ci se va transforma într-o platformă dedicată susținerii comunității de design. Credem că odată reunite atenția, preocuparea, publicul, oferta și comunicarea tuturor celor care se vor alătura platformei RDW, impactul va fi unul mai mare, iar rezultatele mai eficiente, pentru toți membrii comunității Online Design Market.

Așadar, platforma va reprezenta o centralizare a celor mai cool produse și a celor mai bune oferte, dar și o modalitate de a descoperi antreprenorii din spatele acestor magazine, prin intermediul unor materiale editoriale speciale.

MASS design